De Kluis.

Break-In-Room

Breek in bij de bank en steel de buit in maximaal 60 minuten. Bij Escape Room De Kluis kun je vanaf 4 personen de Escape Room spelen. Er kunnen maximaal 10 personen tegelijk de Escape Room in.

Voordat je naar binnen gaat in de Escape Room krijg je eerst de instructies van Faust, jullie partner in crime.


Image

Het verhaal

Escape Room De Kluis is gevestigd in een oud bankgebouw. De challenge van deze unieke Escape Room is om in te breken en de kluis leeg te roven. Door in te breken worden jullie partner in crime van Oud-Beijerland meest shady persoon. Faust geheten. Faust heeft nog een appeltje te schillen met een baas uit de Nederlandse onderwereld: René ‘Goudklomp’ van Harderen’. Hij zoekt 4-10 professionals om samen met hem het beveiligingssysteem te kraken en de kluis leeg te roven.

Ben jij een crimineel in de dop? Pak dan deze uitdaging met beide handen aan. Wie weet loopt jullie team wel met wat goudstaven naar buiten. Het is zaak om De Kluis op tijd te verlaten. Met de buit natuurlijk. Lukt het jullie de kluis te kraken en de Escape Room te verlaten voor dat de politie arriveert?

Escape Room De Kluis is een bloedstollende ervaring. Alleen echt stressbestendige lui met een donker randje zullen de eindstreep behalen. Break in en get out!

ma t/m do
0
per groep
vr t/m zo
0
per groep

Belangrijk.

Spelregels

01De start locatie bij dit arrangement is Vierwiekenplein 102.

02Het spel in De Kluis duurt maximaal 60 minuten.

03De escape room is toegankelijk voor alle leeftijden.

04Er kunnen maximaal 10 personen tegelijk De Kluis in en minimaal 4 personen.

05
Graag 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen.

06
Deze escape room is geschikt voor mensen met claustrofobie.

Meer dan 10 spelers

Onze kamers zijn geschikt voor maximaal 10 personen. Bij een grotere groep wordt de groep gesplitst. Het is daarbij mogelijk om de groep te laten rouleren tussen bijvoorbeeld een Segway Tour en de escape room of een borrel en de escape room.

Reserveren kan alleen online via onze website. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.Tijdens het reserveren kunnen verschillende combinaties worden aangevinkt zoals het diner. Nadat de reservering is geplaatst, zullen wij je berichten over de combinatie.

Voorbeeld programma
16:00 – 17:00 uur     Groep 1 escape room De Kluis
16:00 – 17:15 uur     Groep 2 Segway Tour
17:30 – 18:30 uur     Groep 2 escape room De Kluis
17:30 – 18:45 uur     Groep 1 Segway Tour

Combineren

De Kluis is goed te combineren met andere arrangementen. Een RIB vaart kan starten en eindigen in de buurt van het pand en de Segway Tour komt tot aan de deur. In de directe omgeving zitten leuke restaurantjes waarmee wij een goede samenwerking hebben. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!