De directiekamer.

Escape Room
Dat misdaad ook heel geraffineerd kan zijn, ontdek je in de Directiekamer. Jullie vinden steeds meer aanwijzingen waaruit blijkt dat de directeur zich met hele andere dingen bezig houd dan het besturen van de bank.

Image

Het verhaal

De Directeur heeft in zijn geheime kamer een systeemkast staan en computer attributen. Hij heeft een manier gevonden om de crypto transacties te onderscheppen en naar zijn eigen Account/rekening te sturen. Niemand weet daarvan af.

Het lijkt een gewone directeurskamer, maar al snel worden er aanwijzingen gevonden waaruit blijkt dat hij meer was dan alleen een directeur.

Waarom de directeur de bom heeft geplaatst is simpel. Mensen hadden al een vermoeden en de directeur is erg op zijn hoede. De bom is natuurlijk geplaatst om zijn sporen uit te wissen.

ma t/m do
0
per groep
vr t/m zo
0
per groep

Belangrijk.

Spelregels

01De start locatie bij dit arrangement is Vierwiekenplein 101

02Het spel in De Kluis duurt maximaal 60 minuten.

03De escape room is toegankelijk voor alle leeftijden.

04Er kunnen maximaal 10 personen tegelijk De Kluis in en minimaal 4 personen.

05
Graag 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen.

06
Deze escape room is geschikt voor mensen met claustrofobie.

Meer dan 10 spelers

Onze kamers zijn geschikt voor maximaal 10 personen. Bij een grotere groep wordt de groep gesplitst. Het is daarbij mogelijk om de groep te laten rouleren tussen bijvoorbeeld een Segway Tour en de escape room of een borrel en de escape room.

Reserveren kan alleen online via onze website. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.Tijdens het reserveren kunnen verschillende combinaties worden aangevinkt zoals het diner. Nadat de reservering is geplaatst, zullen wij je berichten over de combinatie.

Voorbeeld programma
16:00 – 17:00 uur     Groep 1 escape room De Kluis
16:00 – 17:15 uur     Groep 2 Segway Tour
17:30 – 18:30 uur     Groep 2 escape room De Kluis
17:30 – 18:45 uur     Groep 1 Segway Tour

Combineren

De Kluis is goed te combineren met andere arrangementen. Een RIB vaart kan starten en eindigen in de buurt van het pand en de Segway Tour komt tot aan de deur. In de directe omgeving zitten leuke restaurantjes waarmee wij een goede samenwerking hebben. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!